skulle ja va en billig slampa?

såg just att jag fått detta meddelande :S

"Asså du är bara sååå cool! Jag vill också bli en billig slampa, hur gör man då?" från Majja

ni kanske tycker ja e blåst men ja fattar faktiskt ironi!!
kan alla sluta negga ner på mej så himmla mycke så himla törra ni är som inte är nöjd me era egna liv o aldrig får ligga.. därför ni prackar ner på dom som får!

hehe.... så har ja fått de sagt...

förresten så snacka ja men en "polare" alså tycker igentligen inte om henne ... men hon jobba på mitt gamla telefonförsäljar jobb här i karlstad-... så ja visste hon ahde gjort läppförstoring en gång så ja kontakta henne... o va fejk kompis me henne hehe.. hon lär vart nöjd att  en status brud som jag rigner helt plötsligt ;)

men ja ville bara träfa henne för att diskutera lite angående läppförstoringen ja tänker göra.. så ja har fått ett nr till han som gjorde de på henne,, fast de va i göteborg men man får väl åka dit då :) no probs!

funderar på å göra typ nästan lite för stor överläpp tycker de e snygt me lite överdrivet. så underar ja på å göra mina "tvillingar" typ 2 storlekar större.. tycker de e snyggt som Jordan har :)

Kati Jordan Price



tänk er så fast me blont hår :)

eller... så..........




hahahhahah!!!!!!!!!


förresten har ja hört dom som gör läppförstoring själv.. man kan beställa sån där botox på en sida på itnernet tror de e olagligt men aja skit samma.. kanske man kan testa lite själv först o om de blir helt fel kan man ju sen åka o operera in silicon på riktit :)

ska bara sno ett nytt bankkort av nån heheheh adams kort e ju spärrat tyvärr :P

nu blire att ta till flaskan! är helt slut efter att ha träfa den nördiga ex arbetskollegan.. så himla störig hon är.. men aja... va gör man inte.. man tänker väl på sitt eget bästa... hihi

sen blire TEMPEEEEL!!!!!!!!!







Kommentarer
Postat av: Anonym

Har hört att de kan gå väldigt fel om man sprutar in botox själv. Är nog bättre att lägga pengarna på att någon professionell gör de från början oavsett om du ska fylla ut dina läppar med botox eller silikon.

2010-02-04 @ 21:59:17
Postat av: lips?

Du verkar ju obotligt dum men jg vill ändå säga att om du väljer mellan botox eler silicon i just läpparna så välj botox om det itne är någon speciell anledning till varför du skulle ta sil.

2010-02-05 @ 09:39:21
Postat av: jess

amen alltså jag är seriös, jag vill vara som du <3 du är så modig!

2010-02-05 @ 13:05:04
Postat av: Molly

ja sprutade in botox i läpparna själv, asså först blev det skit snyggt! Fast asså efter typ ett par dar så ba åkte det ner i hakan typ, och på insidan av munnen och så så jag ser ut lite missbildad nu dåå....

2010-02-05 @ 14:23:57
Postat av: Ms Righteous

Och hur ska du vara säker på att det de skickar till dig faktiskt är Botox? Botox är dessutom ett av de starkaste rena giften som finns, så är dosen fel kan du ta död på dig själv. Men visst, tycker du att det är värt att eventuellt betala med sitt liv för att få lite större läppar så tror jag inte världen kommer begråta förlusten.

2010-02-07 @ 11:46:24
Postat av: Anonym

Och hur ska du vara säker på att det de skickar till dig faktiskt är Botox? Botox är dessutom ett av de starkaste rena giften som finns, så är dosen fel kan du ta död på dig själv. Men visst, tycker du att det är värt att eventuellt betala med sitt liv för att få lite större läppar så tror jag inte världen kommer begråta förlusten.

2010-02-07 @ 11:51:36
Postat av: Bessie

Maja var forhöppningsvis ironsik -.-

Skaffa dig ett liv.

2010-02-07 @ 12:35:45
URL: http://besidethelove.blogg.se/
Postat av: Hahaha

Åh, du är ju dummare än tåget! Vet du ens för det första var du ska spruta in, så du inte pajjar nerver? Gör du det lär du ju aldrig mer få ett ligg, för du kommer se ut som det mongo du beter dig som.



Och ja, snälla skaffa dig större tuttar, så du kommer se ut som ett missfoster.



Och ja, du är en billig slampa, och skyll dig själv, om du får elaka kommentarer, som man bäddar får man ligga. Tål du det inte, skriv inte en så urbota korkad blogg då.

2010-02-07 @ 19:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0