nytt boende!

åååå allt är så himla perfekt här nere.. ibörjan tyckte ja de va lite dunket me de dåliga hotellet åsådär...

men vi va o käka på en restaurang häromdan så som vanligt kommer de fram massa turkar o raggar på oss... (om ja e poppis i sverige,, fatta eftertraktad jag är här!!)

men itne så många som kan engelska så lite svårt o kommenecera...
sen när vi satt i restaurangbaren så vare en turk som faktiskt kunde lite engelska fraser som börja snacka me oss o fråga om vi hade de bra åsådär.-.. råkade nämna att vi vantrivdes på hotellet... (hehe tänkte i smyg att han såg rik ut o skulle erbjuda sej att hitta nytt boende)

så säjer han att vi kan bo hos han o att vi umgicks me han va betalning nog, så vi har alså fått nytt boende helt gratis.. va lite skptisk först men hans hus e faktiskt riktigt fint, ser lite ut som hos huge heffner i playboy manshon :D.. så sjuukt nöjd.. han betalar allt för oss o igår gick vi o shoppa (by the way jävligt sunkiga affärer här nere).. iaf så betala han allt vi ville ha, bara köpte hur mcyke grejer som hellst!

hehe kände mej lite skyldig till han på nåt vis när vi hade fått så mycke.. o va hade han fått för de liksom... visst vårt sällskap e värdefullt men ;).. ändå kände ja fick göra nåt för han.. har lite skavsår i underlivet just nu, efter min lille incident på toan på flyget :D... så de fick räcka me en avsugning den här gången hihi.. tänekr ju att nu borde man ju få ännu mer om man visar att han släpper till :)

als¨försöker få cilla att inse att hon kanske också ska stå till tjänst mot han om man säjer så.. alså hon kan ju inte snylta på att ja e den som ställer upp o hon bara glider me liksom... men aa.. hon verkar inte så sugen på de... aja hon får väl skylle sej själv om hon blir tillbaka skickad till de där sunkiga hotellet..


aja allt ja säjer är bara får man, så ger man as simple as that!

vårt gamla hotell (vill inte tillbaka till de helvetet)
DSC00118.jpg Hotel room image by Faxomat

ikväll blire middag här i vårt "nya slott".. hihi spännande :)

ska försöka knäppa lite bilder då också :)

Kommentarer
Postat av: Em

uääh fy vilket hemskt hotell! förstår att ni ville flytta, haha ni e helt galna brudar!

2010-05-11 @ 16:33:41
Postat av: Max

alså hur jävla dum o utblåst är du inte då?

fattar du inte att han kanske har en avsikt med att bjuda in er sådär? passa er, ni vet inte vad som försiggår i de där länderna!

2010-05-11 @ 16:34:30
Postat av: Lena

naiva brudar

2010-05-11 @ 16:35:17
Postat av: Anonym

Vad heter hotellet ni bodde på?

2010-05-12 @ 12:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0