Mode till alla looserlantisar ^^

Sorry duds att ja inte har bloggat på lenge!
Men nu är ja on igen :)

Har en liten tanke om att starta en webbshop... De hela börja me att ja va i sthlm å shoppa med cilla. Så på särjelstorg så ränner de runt massa brudar som har sånna sviiina stora dunjackor eller kappor vad man nu kan kalla dom för.

Iaf - så sa ja att de e så himla fult när man har typ leggings till så de ser ut som spinkiga små spagettiben som sticker ut från jackan. + självklart värsta klackarna till de.. Not to hot! (de här är va ja tänkte då alltså)

MEN grejjen är att de va jätte många som hade så nu, fatta då när de verkigen är vinterjacketajm. ALLA kommer ha så då.

MEN när ja kom hem till lilla karlstad så inser ja att de är ju ingen som ahr de här. Här är man ball om man har kanadagoes eller paek jackor typ.. (eller fjällräven om man är flummig)

SÅ, vaför inte introducera alla KD loosers för storstadsmodet??
Tänkte iaf börja sälja nån billigare variant av nån dunjacka, kanske i några olika storlekar, XS, S och Medium (större än så går ja inte för då tror ja inte de e snyggt å ha sån stil) 

Men sen tänkte ja ha mer som ett konsept att ja säljer hela kittet ^^ 

typ jacka + leggings + klackskor/stövlar = paketpris som blir billigare än var för sej...

Har hittat en sida som man kan köpa en webbshop på och sen ska ja se vart man köper jackor and then my friends its on!!! Men de e bara att höra av sej om man vill va först i stan..

Kan även tänka mej att ja behöver nån mer modell förutom mej att posa i jackorna.. Så om de finns nån mer blondie - call me ;) 


XOXOXOXO övertaggat hell yeeeeeaaah!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0