tha brainjac

hahaha jag fick dagens skratt av en tjej som säger at tjag inte ska sprruta in botox i läpparna för att det är nervgift...
EEEHH?
Och vad tror du själv lilla "anonym" att alla kändsiiar använder för att se 10 ggr yngre ut än vad dom är?
Inte är de nått nervgift iaf så lite vet jag iaf!
Och till er som blir upprörda över "könsjukdommebilden" i förra inlägget så kan ja säjja att de tär ju bara en bild som ja har tagit från en annan sida det är ju inte nånn som ja har smittat på riktit förtår ni väl..
Ville bara demonstrera vad man kunde beställe å tänkte kul me en bild till de lixom
Hehe ja kul att ni tror at tni har the brain but i got the brain and i got the look, damn good loocking! ;)
Pusssssss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Botulinumtoxin (eller botulinustoxin) (BLT) är ett toxin som produceras av bakterien Clostridium botulinum och orsakar botulism. BLT räknas till ett av de mest potenta naturliga toxin som överhuvudtaget existerar, där dödlig dos uppgår till endast 2-3 µg (mikrogram).



Rent toxin uppges vara sex miljoner gånger giftigare än skallerormsgift. Ett snapsglas av detta nervgift räcker för att döda samtliga Sveriges invånare och drygt 12 kg av ämnet räcker för att döda hela jordens befolkning. Botulinumbakterien förekommer naturligt i jord med mera i naturen. Botulinumförgiftning inträffar främst vid hemmagjord konservering av livsmedel där bakterien tillåts tillväxa under anaeroba förhållanden (syrefri miljö).



BLT är ett så kallat AB-toxin, som består av två delar. B-delen ansvarar för att toxinet skall komma in i rätt cell. Det sker genom att den binder specifikt till cellmembranet på det presynaptiska motoriska axonet i kopplingspunkten mellan muskelcell och nervcell. Här transporteras toxinet in i cellen via endocytos, och väl inne i cytosolen börjar A-delen verka. Den hämmar exocytos av vesiklar med neurotransmittorn acetylkolin. Signalöverföringen mellan den efferenta motoriska nerven och muskelcellen är därmed störd, vilket leder till paralys (förlamning). Både den motoriska nerven och muskeln genomgår så småningom atrofi.



Botulinumbakterien Clostridium botulinum är nära besläktad med stelkrampsbakterien Clostridium tetani och tetanustoxinet (eller stelkrampstoxinet), som också är ett AB-toxin, har en identisk A-del som Botulinumtoxinet. Det är alltså bara B-delen, som tar sig in i rätt värd, som skiljer de två toxinerna åt. Tetanustoxinet drabbar dock inhibitoriska nervändar så att signaler till muskler inte avtar vilket leder till kramp.



med andra ord..JA det är ett nervgift men det används bland annat för läppförstoring..läs om biverkningar eftersom du planerat att göra det själv..vilket för övrigt är en jävligt dum idé..

2010-02-15 @ 16:24:44
Postat av: maria

om du läser fakta om botox kan du se att det visst är ett nervgift din blåsta brud..

2010-02-15 @ 16:27:48
Postat av: Anna

Botox, som egentligen heter Botulinum toxin typ A, är ett neurotoxin som bland annat orsakar Botulism (den vanligaste formen är matförgiftning). Det är i sin rena form direkt dödligt. Till exempel kan sägas att ett snapsglas är mer än tillräckligt för att döda hela Sveriges befolkning. Förutom inom medicin så används det som biologiskt vapen i krig.



Skillnaden mellan när kändisar använder det och när du gör det är att de går till läkare som är specialutbildade på området och kan beräkna doserna exakt - du har inte den utbildningen. Du kan heller inte vara helt säker på att det du blivit skickad från din leverantör är Botox, det kan lika gärna vara helt vanlig matolja.



http://www.expressen.se/noje/1.1020519/botox-har-dodat-16



Den där länken kanske är mer på din nivå?

2010-02-15 @ 16:33:06
Postat av: Anna

http://metropoint.metro.lu/20100204_Riks.pdf



Sidan nio där får du bilder på resultatet av att injicera sig själv också.

2010-02-15 @ 16:48:50
Postat av: peter

o hur får man tag på dig då? tex msn?

2010-02-15 @ 17:09:43
Postat av: Rödhårig

Åhh snälla, injicera dig med botox själv, och publicera sen resultatet oavsett vad det blir. misslyckas du ska jag skratta mig fördärvad.

Och ALLA med en tänkande hjärna vet att botox är ett nervgift. Ex kan hästar få det av hösilage om det hamnat med en död råtta när man packar in balen i plast. Och får hundar det är det jättesvårt att avgöra om de har det, för de ser allmänt fåniga ut. Lite som du kommer göra om du misslyckas=)

Jag hoppas nästan att du sätter kanylen fel!

2010-02-15 @ 18:14:52
Postat av: Rödhårig

Tillägg:



http://images.google.se/imgres?imgurl=http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00122/_verl_ppen_skars_bo_122021w.jpg&imgrefurl=http://chl.blogg.se/2009/july/&usg=__Jw0GctFIrgdl7ZLUvuNfbHqcGMc=&h=551&w=368&sz=22&hl=sv&start=3&um=1&itbs=1&tbnid=80tMoIjf25ntrM:&tbnh=133&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3Dl%25C3%25A4ppf%25C3%25B6rstoring%26hl%3Dsv%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sv-SE:official%26sa%3DX%26um%3D1

2010-02-15 @ 18:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0