skabb dejt igår


haha min misslyckade dejt igår!!

han internetdejten alså.. han kom ju å hämta mej igår... så skulle vi ut å äta .. så som sagt täntke ja sibylla för ja ville bevisa för sibyllaturken att ja hade ny kille ;)

men men... alså han vil hällre dra på nåt fency ställe.... så ja tänkte ok why not...

så drar vi till munken som de heter alså katastrofen börjar nu...
eller katastrofen börja iofs när han hämta mej å ja ångra än en gång att ja är me han för han e så skabbi :S
eller för skabbi för mej iallafall om man säjer så...

lite pinsamt å gå me han på stan liksom.. vill inte att nån ska se att ja e med han så ja fick gå å dölja ansiktet typ haha, drog över luvan o drog åt typ så ingen kunde se o drog upp sjalen i hela ansiktet...
så sa ja att de va för ja hade sköldskador hahaha

men som sagt ä ju me han för att få gratis käk osånt.. ekonomin e ju alltid lite knakig när de gäller mej om man säjer så... + att han typ känner en som känner en... som är dörrvakt på Maxim, strippklubben på herrhagen!
så han trodde att de fanns stor sjans att ja kan börja jobba lite extra där..
alså ive got the look ive got the moves ;)

vi drar te munken... och vem är där?? HIPPIEN!!!!!!!!!!
alså får typ panik vill ju inte han ska tro ja stalkar han.. men så himla nöjd på ett sätt att ja va där me en annan kille. fast å andra sidan va min dejt ju jätte skabbig :S

men ännu värre så ska servitrisen visa oss till ett bord för två så är bara ett typ snett bakom hippien som e ledigt! fatta pinigt!

haha fast hippien va där me nån kille såg ut som värsta bögar paret! visste väl att de fans en anledning att han itne hört av sej.. han e bög!

fast ja vet inte.. men antaglien äre väl så.. jaja
men så typ när vi ska sätta oss så typ snubblar min dejt till på hippiens "dejt" (eller va man ska kalla de) så verkligen att vi får all uppmärksamhet :S piinsamt...

sen trappas de bara upp o allt blir värre o värre... o både ja o hippien ignorerar varann tills hans kompis säjer
ööj! de e ju hon som vi festa me en gång! antaglien visste han itne att ja ahde hängt me hippien hem eller nåt av de andra heller...

så hela situationen går från röd till rödare (över mitt fejs)

tillsut blir hela situasjonen så jävla wierd så ja "går på toa" och drar!! aaaaaaaaaaahahhahahahha

min dejt ringde typ 1000 gånger å ja svara inte! haha vi hade typ precis fått maten då liksom...
aahahhaha så jävla nöjd över mitt move!
slutsatsen: hellre gå hungri än å va me nåt skabb i en wierd situasjon....

men ja va ändå supar sugen så ja drog direkt till ankan istället. helt själv. lite pinsamt o gå ut själv men... jaja...
eftersom ja misslyckades me att ragga upp nån me student åverall sist som ja tänkte sno (vakna hos hanna o kom inte ihåg nåt iställe hehe).. så tänkte ja iaf att de va student torsda o massa studenter... så ja ragga upp en sån där "nålla" som de heter typ.. hitta ingen åverall men de fick duga me nålla-tshirt :)

förässten alla som säjer taskia saker om att ja har sex oskyddad o att de e korkat o bla bla:
nej de har ja itne alltid. men tex som igår när ja hängde me han hem, så hade han typ likadana utslag som ja. då tänkte ja.. jaja då kan vi ha oskyddat för man lär ju inte få nåt man inte redan har isåfall...

är de också fel eller!? alla ni som måste klaga på allt!

jaja...........

hehe inga detaljer om ragget... men tshirten e fixad ;)


så imorn blir de univärsitetet!!!!!!!!!! wiiihoooo



Kommentarer
Postat av: duude

inte särskilt snällt :(

2010-01-29 @ 12:42:57
Postat av: Anonym

jag får bara en liten lite underlig känsla av att du inte komemr passa in på universitetet!

Sen akn ajg ju tillägga att den såkallade hippien antagligen inte är bög utan han vill nog abra inte träffa dig igen. Så hade iaf ajg resonerat.



Lycka till med resten.

2010-01-29 @ 12:51:51
Postat av: Anonym

KÖR HÅRT!

2010-01-29 @ 14:23:06
Postat av: Anonym

Ja för att han har likadana vårtor är ju verkligen ett bra tecken på att han skyddar sig. NOT. Vem vet vad han har... men det gör inget om du får en dödlig könssjukdom och dör, då höjs intelligenskvoten i världen=)

2010-01-29 @ 18:56:52
Postat av: Anonym

bildbevis på nollnings tröjan tack...

2010-01-29 @ 19:37:33
Postat av: Anonym

Var verkligen inte snällt gjort, man bara gör inte så. Du har verkligen ingen sympati för andra människor. Tycker synd om dig som måste behandla andra på det sättet för att må bra själv.

Kanske inte var så bra att lämna honom själv, om du ville att han skulle hjälpa dig att få jobb på maxim. Men iförsig så känner jag ägaren dit, och han lär nog inte anställa dig ändå. Det krävs mer än bröst och blondt hår för att bli strippa.

2010-01-29 @ 21:08:29
Postat av: Anonym

Precis dom lär knappast vilja ha nån strippa som snor allt hon kan komma över... Väx upp och försörj dig själv...

2010-01-29 @ 22:43:32
Postat av: Anonym

Hahaha, blir så full i skratt när jag läser.

Du kan inte stava, tror att du är "inne" medan du bara är så misslyckad någon kan bli. Du skriver att du utnyttjar killarna och att du förtjänar deras småpengar och betalkort. För vadå, att dom har fått ligga med något som har bröst och mest troligt fått könssjukdomar med på köpet? Och att ha oskyddat sex med så många killar och så ofta är inte bra, du kan förvisso bota "osynliga" sjukdomar som klamydia med medecin och göra abort om du råkar bli gravid. Men för varje abort och för varje gång du får klamydia löper du större risk för att bli steril. Men jag tror inte att det är något dåligt i ditt fall, du borde inte få skaffa barn någon gång i ditt liv, du skulle inte kunna ta hand om ett barn någonsin och dom skulle bli precis lika korkade som dig.

Men visst, gör som du vill. Det jämnar ut sig så småningom när du blir insatt på mentalsjukhus eller sitter på en parkbänk dag ut och dag in med en flaska rakvatten för att det innehåller alkohol.

Puss på dig gullet

2010-01-30 @ 05:04:34
Postat av: jonny bravo

Kan säga dig att det är olagligt att ha sex med någon om man själv har utslag eller liknande och vet om att man har något.. DU borde gå och testa dig och få lite tabletter för att få bort det där.. Sen kan du fortsätta med ditt liggande.. Gör det innan du slutar i finkan.. Där får du ju iaf gratis mat och tak över huvudet..

2010-02-15 @ 10:49:30
URL: http://www.mumintrollen.se
Postat av: Anonym

ingen som fattar att det är fejk? herre gud..... <suck>.......

2010-03-08 @ 23:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0