nya planer för raggandet

Igår va jag på vårdcentralen å pratade emd dom å att dom skulel hjälpa mej med allt misslyckat som blev med botoxen...
Men dom verka inte fatta så mkt för de enda dom sa va att de hade blivit en inflamasion där som sprutan hade stuckits in (vilket ju va på iaf 5 ställennn?)
Iaf så ska ja äta nån medicin som gör att de försvinner och ha på nån saltgrejj som man tvättar em så de såriga å variga försvinner.. :(
Blir så jävla omständit me allt när man ska göra de själv.. Funderarp å å dra hem å bo hos mamma ett tag så kan man få gratis amt å så :)
Har även börjat internetdejta ijenpå spraydejt för de verkar inte som att man kan ragga normala killa när man ser ut som ja gör nu utan ja får väl ragga upp nån tönt å ligga me så länge (?)
Hehe även töntarna ska väl få ta del av de goda? (de goda  = me and my boddy) Hheehe
Aa okej mmitt fejs är rätt förstört nu men ja akn lova att ja är ganska så mkt mer snygg och eftertraktad än de flelsta andra ändå ;) Hiihi
Detta kommer årdna sej =)

Kommentarer
Postat av: emilystrange

varför har du sprutat in botox? av bloggen att döma verka du inte vara speciellt gammal, och därmed inga rynkor.. eller?

2010-03-11 @ 15:25:59
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: emilystrange

hmm..ok, botox i läpparna alltså?.. trodde det var silkon de sprutade in i läpparna, men vad vet jag, är inte så insatt i det där..

2010-03-12 @ 11:57:38
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: S

Jag har heller aldrig hört talas om att man sprutar in botox i läpparna. Men någon måste ju vara först med att testa att förstora läpparna med det också. Vad jag vet så brukar man förstora läpparna med silikon,restylane eller liknade.



http://www.plastikoperationer.net/laeppfoerstoring-laeppoperation

2010-03-12 @ 22:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0