Viking Lain = Lyyyx

Vad betyder skanky? Allså har blitt kallad de 2 gånger på en vecka nu men fattar inte va de betyder å hittar inget när jag googlar på de häller :-S Typ slampig lr?? 

De va iaf när ja hade my tiny viny little kjol + djup urringning ^^ *meee like*


Hatar små Karlstahoror som ska tro att dom slänger ut sej nått på engelska så då är de okej att säjja vad som helst!! This is a international konuntry mother f**krs

Ajja, uppe me tuppen idag iaf, klockan är inte ens elva.. ZzzZZ  Planen är att dra på cruise med viking lain, måste bara packa å fixa lite innan ja ska dra mot bussen.. Jag å Hanna, as in the old times!

Så himla skönt o lyxigt att bara kunna unna sig en liten resa, att de e mammehd som betalar fast vi som åker gör ju inte saken värre bara,,,han boka våra biljätter, sen lura vi han att de va en buss senare som vi skulle ta till färjan..

Hahha asså kommer dö av skratt när han ringer oss ikväll å vi bara "aha vi åkte me den tidiare bussen + båten, trode inte d skulle me"

Sen drinkar osv på båten har man ju hört att alla typ bjuder på så då kostar de ju ändå inget så no need for honom liksom!


Ceeep rooling girls and boys, see U!

Kommentarer
Postat av: lammet

Tja, skulle man kunna få ditt nummer eller? ;)

2012-07-05 @ 10:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0